Info

Welkom!

Ik heet je welkom bij Gewoon Sji(e)K(e) dingen.
De Minder Sji(e)K(e) dingen krijg je er helemaal gratis en voor niets bij.

Ik, Kim ben:
Een Spiegelbeeld | Gewoon ik! | Onderneme(r)(nd) | Aanpakker | Moeder van ¨Vlinder¨ | Getrouwd.

Ik ben een creatieveling die te lang vast heeft gezeten in het werkende keurslijf en dat is me erg duur komen te staan. In 2014 werd ik ziek. Ziek van datgene wat ik blijkbaar al mijn hele leven onder de leden heb maar steeds heb kunnen verbloemen (voor mezelf en voor anderen) totdat het dus echt niet meer ging. Mijn wereld stortte letterlijk en figuurlijk helemaal in. In kon niet meer werken, maar een uitkering kreeg ik ook niet. Het UWV vond mij niet uitkeringswaardig ook al was ik niet in staat om te werken. Een lange weg heb ik afgelegd om te komen waar ik nu ben.

Ik kies dus sinds 2014 soms(verplicht) een ander pad. Zo kom je er namelijk ook. Juist door de omweggetjes te nemen ontdek je de mooiste dingen en stroomt er creativiteit. Dit laatste begint zich gelukkig weer beetje bij beetje te herstellen. Want laten we wel wezen, ooit waren er alleen maar Gewoon Sji(e)K(e) dingen! Het label van mijn eigen productjes (2011). Een verzameling van leuke en unieke hebbedingetjes.

Verder ben ik een enorme fan van de mooie en lekkere dingen in het leven. Ik sta graag achter het fornuis, wroet gewillig met mijn handen in de aarde en ben een kampioen in dagdromen.
Een grote voedingsbodem om te dromen en te creëren is ¨Vlinder¨, mijn dochtertje (2009). Een meisje, waar ik er nog nooit één van ben tegengekomen. Inmiddels vinden velen dat met mij en daar komen naar mate de tijd verstrijkt er steeds meer bij…

Vanaf nu ga ik proberen Gewoon Sji(e)K(e) dingen opnieuw leven in te blazen. We zullen zien in welke vorm 😉